Smart Move by Mobimix en Bond Beter Leefmilieu

Smart Move is een nieuwe tool van Mobimix en Bond Beter Leefmilieu voor bedrijven die met hun tijd mee zijn en actief willen werken aan duurzame bedrijfsmobiliteit. Bedrijven die deze slimme zet doen, halen er voordelen voor People, Planet en Profit uit.

Smart Move helpt bedrijven niet alleen om tegemoet te komen aan de steeds grotere vraag naar flexibiliteit en gezondere levensstijl van werknemers. Samen verlichten we op termijn ook het gigantische fileprobleem in ons land. Bovendien valt er voor de bedrijven ook wat te besparen op de mobiliteitsuitgaven. 

Wat doet Smart Move? Dankzij individuele begeleiding, professionele monitoring en een uitgebreid testaanbod van duurzame vervoersmiddelen voor een langere periode, garanderen we bedrijven een positieve impact op de bedrijfsmobiliteit, ook op lange termijn.

Lees hier meer informatie over Smart Move

Interesse in Smart Move in uw bedrijf?

Wij komen Smart Move graag in detail aan u voorstellen. Contacteer Elien Raport (smartmove [at] bblv [dot] be) of vul het interesseformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Smart Move partners

Mobimix Vlaanderen verbeelding werkt Vlaams-Brabant Smove
NMBS Blue-bike A&M
Martin's Hotels